Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Scheepers.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 januari 1725 voor de kerk met
Ida Vestiens, overleden te Neer op 18 oktober 1751.
(Zij was later gehuwd met Joannes Niskens, gedoopt te Neer op 21 juni 1727, zoon van Henricus Niskens en Petronella Cornelissen. (Hij is later getrouwd te Neer op 11 januari 1752 voor de kerk met Maria Wilkens, overleden te Neer op 1 februari 1753. Hij is later getrouwd te Neer op 25 oktober 1753 voor de kerk met Elisabeth Knops, gedoopt te Buggenum op 6 april 1728, overleden te Neer op 29 mei 1802, dochter van Joannes Cnops en Maria Bruinen.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina