Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Joannes Nies, dienstknecht, geboren te Hunsel op 8 maart 1868, zoon van Lambertus Nies en Anna Marguerita Verstappen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 13 april 1899 (1) met
Cornelie Renette, dienstmeid, geboren te Weert rond 1865, overleden te Nederweert op 27 mei 1900, dochter van Joannes Renette en Hendrina Halfers.

Hij is getrouwd te Nederweert op 12 april 1901 (2) met
Anna Maria Gielissen, geboren te Weert rond 1867, dochter van Petrus Gielissen en Helena Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Wilhelmina, geboren te Weert op 19 december 1890.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 27 maart 1913 met Jacobus Hubertus Theodorus van de Winkel, geboren te Stramproy op 15 november 1884, zoon van Jacobus Hubertus van de Winkel en Maria Catharina Hubertina Smeijers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina