Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Nies, landbouwer, geboren te Hunsel op 27 september 1858, overleden te Weert (Z) op 21 december 1938, begraven te Ell, zoon van Lambertus Nies en Anna Marguerita Verstappen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 3 mei 1889 met
Anna Helena Coolen, geboren te Weert rond 1865, overleden te Hunsel op 23 september 1896, dochter van Mathijs Coolen en Noldien Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Hubert Mathijs, geboren te Hunsel op 22 februari 1892, overleden aldaar op 24 maart 1893.
  • 4 : Peter Hubertus Mathijs, sergeant der Infanterie, geboren te Hunsel op 13 maart 1895.
    Hij is getrouwd te Belfeld op 2 oktober 1922 met Sibilla Hubertina Huberta Rijvers, geboren te Belfeld op 8 juni 1896, overleden te Venlo op 8 januari 1957, dochter van Mathias Rijvers en Antonetta Huberta Folberts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina