Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Timmermans.


Zij was gehuwd met
Caspar Reefs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Kessel rond 1740, overleden te Neer op 2 januari 1822.
    Hij is getrouwd te Roggel op 30 april 1771 voor de kerk met Elisabeth Klompen, overleden voor 1822.
  • 2 : Anthon, akkerman, geboren te Kessel op 13 januari 1752, overleden aldaar op 20 januari 1807.
    Hij is getrouwd te Kessel op 28 juni 1804 met Anne Marie Gielen, geboren te Baarlo op 18 november 1767, dochter van Pierre Gielen en Mechtilde Sloesen.
    (Zij is later getrouwd te Kessel op 21 november 1807 met Jacobus Stoffers, landbouwer en hovenier, gedoopt te Roggel op 21 november 1780, zoon van Christophorus Stoffers en Godefrida Berghs.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina