Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Peeters, landbouwster, geboren te Neer rond 1717, overleden te Roggel op 4 maart 1801, dochter van Petrus Peters en Antonia Wijtmans.


Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1752 voor de kerk met
Jacobus Bosch, overleden te Roggel op 25 maart 1777.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, landbouwster en dagloonster, gedoopt te Roggel op 30 april 1754, overleden aldaar op 16 september 1832.
    Zij is getrouwd te Roggel op 21 januari 1776 voor de kerk met Johannes Kaelers, landbouwer, gedoopt te Roggel op 5 mei 1750, overleden aldaar op 30 juli 1821, zoon van Willem Caelers en Martina Berben.
  • 2 : Catharina, gedoopt te Roggel op 19 juli 1756.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina