Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna van Loffelt, wonende te Neer, overleden aldaar op 3 februari 1732.


Zij is getrouwd rond 1723 voor de kerk met
Guilielmus Franciscus de Perilleux, ontvanger, geboren te Luik (B) op 29 augustus 1696, wonende te Neer, overleden aldaar op 18 april 1737.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Baptista Wilhelmus, gedoopt te Neer op 28 september 1726, overleden te Overpelt (B) op 22 september 1811.
    Hij was gehuwd met Maria Elisabeth Leijssen, geboren te Poederlee op 6 augustus 1731, overleden te Overpelt (B) op 1 mei 1781.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina