Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Mooren, gedoopt te Heythuysen op 26 april 1749, zoon van Walterus Mooren en Gertrudis Vulders.


Hij was gehuwd met
Joanna Maria Baetsen, grondeigenares en brouwster, geboren te Leveroij rond 1768, overleden te Heythuysen op 30 juni 1842, dochter van Henricus Baetsen en Joanne Elisabeth Havens.
(Zij was later gehuwd met Jan Beeren. Zij is later getrouwd te Heythuysen op 1 februari 1804 met Hubert Janssen van Son, geboren te Roggel op 20 december 1765, overleden te Heythuysen op 1 oktober 1811, zoon van Nicolaus van Son en Maria Haves.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Walterus, gedoopt te Heythuysen op 29 augustus 1793, overleden aldaar op 11 april 1798.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina