Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Francisca Mevissen, gedoopt te Neer op 19 januari 1785, wonende te Neer in de Engelmansstraat, dochter van Antonius Mevissen en Beatrix Wijnen.


Zij is getrouwd te Neer op 22 april 1809 met
Henry Stadthalder, landbouwer, geboren te Wanlo op 25 augustus 1773, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 16 juli 1814, zoon van Daniel Stadthalder en Catharina Wirtz.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Catharine, geboren te Neer op 6 maart 1812.
  • 3 : Beatrix, geboren te Neer op 19 november 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina