Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Lensen.


Hij was gehuwd met
Helena Teunissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Ool-Herten, gedoopt te Herten op 3 augustus 1737, overleden te Neer op 16 september 1797.
    Zij is getrouwd te Beegden op 27 november 1761 voor de kerk met Goedefridus Dousent, landbouwer, gedoopt te Neer op 13 februari 1740, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 12 maart 1810, zoon van Joannes Duisent en Elisabeth Ostenbosch.
    (Hij is later getrouwd te Haelen op 7 januari 1798 voor de kerk met Aldegondis Daemen, landbouwster, geboren te Kessel, gedoopt op 19 januari 1750, wonende te Haelen en te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 30 oktober 1810, dochter van Adam Daemen en Anna Maria Slipen. (Zij is eerder getrouwd te Haelen op 7 januari 1776 voor de kerk met Mathias van der Linden, gedoopt te Nunhem, wonende te Haelen, overleden aldaar op 2 december 1792.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina