Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Hubertus Luijten, sluiswachter en koetsier, geboren te Neer op 30 september 1891, wonende aldaar en te Maastricht, overleden aldaar op 31 januari 1981, zoon van Bernardus Luijten en Johanna Peters.


Hij is getrouwd te Kessel op 24 juni 1920 met
Maria Magdalena Gastreich, dienstbode, geboren te Kessel rond 1896, dochter van Heinrich Gastreich en Anna Catharina Gommans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina