Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Nijs, landbouwer, gedoopt te Roggel op 30 april 1732, overleden aldaar op 30 december 1816, zoon van Aeb Nijs en Johanna Engels.


Hij was gehuwd met
Helena Drenters, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 1 april 1733, overleden te Roggel op 6 april 1793, dochter van Joannes Drenters en Gertrudis Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, gedoopt te Roggel op 2 februari 1762.
  • 2 : Johannes, gedoopt te Roggel op 15 februari 1763.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina