Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Vaessen.


Zij was gehuwd met
Josephus Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dorothea, gedoopt te Maasbree rond 1749, wonende te Neer in 't Venne, overleden te Neer op 8 april 1809.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 11 november 1784 voor de kerk met Wilhelmus Mevissen, dagloner, gedoopt te Neer op 4 oktober 1756, wonende te Neer in 't Venne en te Buggenum, overleden aldaar op 9 januari 1826, zoon van Wilhelmus Meeuwissen en Johanna Gunnen.
    (Hij is later getrouwd te Buggenum op 31 oktober 1810 met Maria Sophia Sillen, geboren te Buggenum op 1 februari 1759, gedoopt aldaar op 1 februari 1759, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 september 1828, dochter van Renerus Sillen en Aemilia Verheggen. (Zij was weduwe van Gerardus Joosten, dagloner, gedoopt te Buggenum op 15 april 1752, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 november 1809, zoon van Petrus Joosten en Elisabetha Toskainé.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina