Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Carolus Jacquart, wonende te Maaseik (B).


Hij is getrouwd rond 1730 voor de kerk met
Anna Maria Teenen, wonende te Maaseik (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paulus, dagloner en spinner, geboren te Maaseik (B) rond 1732, wonende te Neer, overleden aldaar op 23 december 1813.
    Hij is getrouwd te Neer rond 1765 voor de kerk met Getrudis Huiben, dagloonster, gedoopt te Neer op 29 maart 1735, overleden aldaar op 1 augustus 1809, dochter van Gerardus Huiben en Joanna de Saif.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina