Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathilde Brentjens, dienstmeid, geboren te Nunhem rond 1760, overleden te Haelen op 17 april 1822, dochter van Dionysius Brentjens en Petronella Keucken.


Zij is getrouwd te Haelen op 23 april 1806 met
Mathias Pelsers, dagloner, gedoopt te Buggenum op 27 juli 1759, overleden te Haelen op 12 februari 1816, zoon van Paulus Pelsers en Jacomina Verboecket.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 5 februari 1784 voor de kerk met Maria Schreurs, gedoopt te Haelen. Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 3 mei 1787 voor de kerk met Theodora Wijnen, gedoopt te Neer op 3 september 1762, overleden te Haelen op 24 oktober 1805, dochter van Wulhelmus Wijnans en Veronica Naus.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina