Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Vossen.


Zij was gehuwd met
Gerardus Voegels, schepen te Neer in 1686 en borgemeester van Neer in 1705, overleden te Neer op 30 maart 1723.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Andreas, gedoopt te Neer op 6 juni 1697, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 25 mei 1751.
    Hij is getrouwd te Neer op 31 mei 1722 voor de kerk met Getrudis Verhaegh, geboren rond 1695, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden aldaar op 25 november 1776, dochter van Joannes Verhaegh en Catarina Maessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina