Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Elisabetha Thelen, winkelierster, gedoopt te Neer op 19 november 1782, overleden te Roggel op 4 februari 1862, dochter van Petrus Tielen en Maria Mooren.


Zij is getrouwd te Neer op 17 mei 1809 met
Renerus Boonen, koopman en winkelier, gedoopt te Neer op 4 maart 1775, overleden te Roggel op 2 maart 1847, zoon van Godefridus Boonen en Barbara Heijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie Gertrude, geboren te Roggel op 17 oktober 1811, overleden aldaar op 14 februari 1814.
  • 2 : Pierre Hubert, winkelier, geboren te Roggel op 14 januari 1815, overleden aldaar op 20 maart 1869.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina