Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Tosquine, geboren rond 1750, overleden te Buggenum op 6 juli 1812, dochter van Joannes Tosquiné en Maria Agnes van Baexen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 25 maart 1791 voor de kerk met
Petrus van Neer, timmerman, gedoopt te Buggenum op 13 juli 1760, overleden aldaar op 18 juni 1817, zoon van Gerardus van Neer en Joanna op de Bool.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, gedoopt te Buggenum op 16 oktober 1792.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina