Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Linsen, geboren te Kessel, zoon van Petrus Linsen en Catharina Wijers.


Hij is getrouwd te Neer op 9 januari 1794 voor de kerk met
Beatrix Franssen, gedoopt te Neer op 7 april 1765, dochter van Johannes Franssen en Petronella Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne Helene, dienstmeid, gedoopt te Kessel op 8 februari 1795, wonende te Beesel, overleden aldaar op 21 september 1861.
    Zij is getrouwd te Beesel op 27 november 1817 met Petrus Hinsen, landbouwer, gedoopt te Neer op 29 januari 1787, wonende te Beesel, overleden aldaar op 20 april 1848, zoon van Joannes Hinsen en Elisabetha Verhaegh.
  • 2 : Anna Catharina, werkmeid en akkervrouw, geboren te Kessel rond 1800.
    Zij is getrouwd te Beesel op 16 augustus 1820 met Peter Mathias Rutten, werkknecht, geboren te Kessel rond 1794, wonende te Beesel, overleden aldaar op 31 mei 1842, zoon van Jaques Rutten en Petronelle Tissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina