Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christine Marckx, geboren te Horn rond 1771, overleden aldaar op 29 februari 1816, dochter van Christiane Marckx en Gecille Haesen.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Gunnen, geboren te Horn rond 1758, overleden aldaar op 26 november 1818, zoon van Henricus Gunnen en Elisabeth Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis, geboren te Horn rond 1792, overleden aldaar op 28 april 1852.
  • 2 : Hendrik, geboren te Horn rond 1793, overleden aldaar op 25 september 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina