Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodor Gerhard Hubert Noblesse, koperslager, huisschilder en loodgieter, geboren te Heerdt (D) op 31 augustus 1903, overleden te Roermond op 11 juli 1962, begraven te Neer, zoon van Karel Jacobus Hubertus Noblesse en Wilhelmina Hanssen.


Hij is getrouwd te Kessel op 24 juni 1937 met
Helena Apollonia Petronella Mooten, geboren te Kessel op 19 augustus 1912, wonende te Roermond, overleden te Roermond (V) op 12 november 1989, begraven te Neer, dochter van Marinus Mooten en Johanna Petronella Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Karel Johannes, geboren te Neer op 6 april 1938, overleden aldaar op 19 april 1938.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina