Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Brands, landbouwer, geboren te Montfort (Utr.) op 18 april 1883, wonende te Roggel, overleden aldaar op 1 augustus 1951, zoon van Adrianus Brands en Grada Oostendorp.


Hij is getrouwd te Roggel op 8 mei 1914 met
Anna Maria Houben, geboren te Roggel op 2 september 1875, wonende te Roggel Schans, overleden te Roggel op 28 september 1952, dochter van Henricus Houben en Anna Catharina Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, dienstbode, geboren te Roggel op 11 februari 1915, overleden te Roermond op 27 april 1980, begraven te Neer.
    Zij is getrouwd te Neer op 18 oktober 1943 met Johannes Jacobus Aloijsius van den Bercken, machinale broederij, dienstknecht, landbouwer, tuinder en handel in land- en tuinbouwzaden, geboren te Neer op 22 juni 1899, overleden te Roermond op 20 augustus 1976, begraven te Neer, zoon van Antonius van den Bercken en Maria Simons.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina