Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina van Roij, landbouwster, gedoopt te Roggel op 6 mei 1783, overleden te Heythuysen op 3 april 1856, dochter van Hermannus van Roije en Elisabeth Houben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 9 november 1820 met
Wilhelmus Schroijen, akkerman, gedoopt te Roggel op 3 januari 1796, overleden te Heythuysen op 18 oktober 1858, zoon van Joannes Schroijen en Theodora Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, landbouwster, geboren te Heythuysen op 5 april 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 december 1903.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 april 1842 met Henri van Bommel, landbouwer, geboren te Roggel op 22 maart 1818, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 8 februari 1890, zoon van Henri van Bommel en Maria Elisabeth Bocken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina