Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathaea van Roij, landbouwster, gedoopt te Roggel op 26 november 1787, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 april 1845, dochter van Hermannus van Roije en Elisabeth Houben.


Zij is getrouwd te Roggel op 26 mei 1819 met
Petrus Siben, akkerman en landbouwer, gedoopt te Roggel op 21 november 1776, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 december 1830, zoon van Petrus Sijben en Wilhelmina Verstegen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina