Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Gerardus Teven, houtzager, landbouwer en koopman, geboren te Horn op 26 januari 1857, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 juni 1945, zoon van Godefridus Theeven en Joanna Bongaerts.


Hij is getrouwd te Beegden op 17 oktober 1884 met
Maria Catharina Sibilla Peeters, geboren te Beegden op 2 maart 1856, overleden te Horn op 8 april 1935, dochter van Gerard Peeters en Petronella Hubertina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerard Hubert, geboren te Horn op 10 september 1887, overleden aldaar op 9 december 1912.
  • 7 : Godefried Leonardus, geboren te Neerdt (D) rond 1898, overleden te Horn op 18 oktober 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina