Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Preus.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Hilben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Steinbach in Nassau.
    Hij is getrouwd te Neer op 14 september 1788 voor de kerk met Christina Waegemans, gedoopt te Neer op 26 februari 1758, overleden te Tiel op 31 januari 1831, dochter van Wulhelmus Wagemans en Anna Schreurs.
    (Zij is later getrouwd te Tiel op 1 mei 1808 met Willem van de Weijer, klompenmaker, geboren rond 1778, gedoopt te Woensel, overleden te Tiel op 16 oktober 1818, zoon van Thomas van de Weijer en Margaritha van der Linden.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina