Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Hobus, landbouwster, gedoopt te Roggel op 20 oktober 1740, overleden op 30 augustus 1802, dochter van Andreas Hobus en Wilhelmina Ketelers.


Zij was gehuwd met
Jacobus Nijs, overleden na 1809.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 september 1774.
    Hij is getrouwd te Weert op 28 augustus 1798 met Jeanne Marie Winckelmeulen, geboren te Weert op 2 maart 1776, dochter van Louis Winckelmeulen en Jeanne Maes.
  • 2 : Wilhelmina, gedoopt te Roggel op 24 augustus 1776.
  • 3 : Anna Maria, gedoopt te Roggel op 13 september 1779.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina