Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Timmermans, steenfabrieksarbeider, boskapper en schilder, geboren te Helden op 7 augustus 1907, wonende aldaar, overleden te Neer op 8 mei 1979, zoon van Peter Johannes Timmermans en Petronella Gijsen.


Hij is getrouwd te Neer op 26 oktober 1942 met
Petronella Agnes Derikx, dienstbode, geboren te Neer op 3 augustus 1911, overleden te Heythuysen op 7 november 1999, begraven te Neer, dochter van Gerardus Derikx en Hendrina Catharina van Roy.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Gerardus Hubertus, geboren te Neer op 4 december 1950, overleden te Roermond op 26 mei 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina