Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Hendrikus Hubertus Franssen, magazijnchef, verkoper, etaleur, herenkledingszaak en winkelier, geboren te Kessel op 31 mei 1915, overleden te Roermond (Z) op 4 april 1974, begraven te Neer op 9 april 1974, zoon van Pieter Hendrik Franssen en Elisabeth Hubertina Hermans.


Hij is getrouwd te Neer op 19 oktober 1942 met
Hubertina Ida Cortenbach, geboren te Horst-America op 5 januari 1919, overleden te Roermond (Z) op 28 mei 1982, begraven te Neer op 2 juni 1982, dochter van Constant Cortenbach en Johanna Serro.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina