Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Huskens.


Hij was gehuwd met
Catharina Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hermannus, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 12 oktober 1753, wonende te Neer op Gerheggen en te Neer, overleden aldaar op 30 augustus 1827.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 31 mei 1781 voor de kerk met Wilhelmina Janssen, gedoopt te Buggenum op 16 januari 1748, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 1 januari 1813, dochter van Petrus Janssen en Petronella Pelsers.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina