Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sibylla Schrijnewerckers, landbouwster, geboren te Swalmen rond 1758, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 3 maart 1838, dochter van Hendrik Schrijnewerkers en Albertina Beek.


Zij is getrouwd te Neer op 24 november 1796 voor de kerk met
Andreas van Heur, dagloner, gedoopt te Neer op 18 mei 1770, wonende te Roggel, overleden aldaar op 14 oktober 1810, zoon van Hermanus van Horne en Getrudis Hansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, geboren te Roggel op 21 december 1798.
  • 2 : Henri, geboren te Roggel rond 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 april 1799.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina