Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Hendriks.


Hij was gehuwd met
Maria Jansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, landbouwer, geboren te Helden rond 1747, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 3 november 1806.
    Hij is getrouwd te Neer op 18 april 1782 voor de kerk met Gertrudis Spee, akkervrouw, gedoopt te Neer op 15 november 1748, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 13 mei 1820, dochter van Godefridus Spee en Joanna Verlinden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina