Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Heyners, dienstmeid en dagloonster, geboren te Neer op 8 januari 1801, gedoopt aldaar op 8 januari 1801, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 18 juni 1829, dochter van Joannes Heijners en Helena Houwers.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Peter, geboren te Neer op 16 april 1827, overleden aldaar op 14 maart 1830.

Zij is getrouwd te Venlo op 24 november 1828 (2) met
Gerardus Heusen, dagloner, geboren te Straelen (D) op 14 januari 1802, wonende te Neer op Kinkhoven, zoon van Hendrik Hussen en Allegonda Franken.
(Hij was weduwnaar van Anna Margaretha Jacobs, overleden te Venlo op 21 december 1827.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Allegonda, geboren te Venlo op 5 december 1828, overleden te Neer op 16 maart 1829.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina