Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Houtackers, gedoopt te Neer op 9 augustus 1788, wonende te Beesel, overleden aldaar op 1 november 1855, dochter van Matthias Houtackers en Catharina Wijnen.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Mathieu, dienstknecht, geboren te Neer op 31 oktober 1818.
    Hij is getrouwd te Beesel op 5 februari 1840 met Marguerite van den Borst, geboren te Beesel op 18 januari 1817, dochter van Peter van den Bors en Aldegonda Reijnders.

Zij is getrouwd te Beesel op 29 april 1833 (2) met
Petrus Henricus Wijnands, akkerman, geboren te Beesel op 28 mei 1791, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 oktober 1838, zoon van Willem Wijnands en Petronella Claessen.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 16 april 1818 voor de kerk met Gertrudis Claessen, geboren te Beesel rond 1786, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 september 1832.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina