Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Pluijmen, landbouwer, geboren te Haelen op 13 maart 1844, overleden aldaar op 16 juni 1917, zoon van Gerard Pluimen en Maria Elisabeth Timmermans.


Hij is getrouwd te Kessel op 11 juni 1896 (1) met zijn nicht
Maria Elisabeth Timmermans, landbouwster, geboren te Kessel rond 1845, overleden te Haelen op 17 augustus 1898, dochter van Frederik Jozef Timmermans en Anna Maria Driessen.

Hij is getrouwd te Haelen op 9 juni 1902 (2) met
Anna Catharina van Lier, dienstmeid, geboren te Roggel op 12 maart 1865, wonende aldaar en te Neer, overleden te Roggel op 30 maart 1939, dochter van Albertus van Lier en Catharina van Horne.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina