Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Pluijmen, geboren te Haelen op 23 maart 1833, overleden aldaar op 17 september 1858, dochter van Gerard Pluimen en Maria Elisabeth Timmermans.


Zij is getrouwd te Haelen op 26 november 1856 met
Petrus Wijnen, timmerman, geboren te Buggenum op 5 februari 1830, overleden te Haelen op 15 oktober 1858, zoon van Petrus Wijnen en Petronelle Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Haelen op 2 mei 1858, overleden te Herten op 15 oktober 1929.
    Zij is getrouwd te Herten op 26 mei 1886 met Mathis Hubertus Hannen, bakker, geboren te Herten op 3 juli 1853, overleden aldaar op 7 januari 1938, zoon van Joannes Hannen en Maria Agnes Boijens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina