Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Heymans.


Hij was gehuwd met
Anna Michels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronilla, pachtster, geboren te Kessel rond 1743, wonende te Neer op Hanssum en te Neer op de Kruisstraat, overleden te Neer op 7 januari 1834.
    Zij is getrouwd te Neer op 13 april 1768 voor de kerk met Joannes Albertus Marcellus Tielen, pachter, gedoopt te Neer op 26 mei 1740, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 10 september 1794, zoon van Joannes Telen en Wilhelmina Snijders.
  • 2 : Jacobus, pachter, geboren te Kessel, overleden te Roer onder Herten op 29 januari 1793.
    Hij is getrouwd te Neer op 20 mei 1778 voor de kerk met Leonora Hilkens, gedoopt te Neer op 14 oktober 1754, overleden te Roermond op 9 februari 1822, dochter van Andreas Hilckens en Petronilla Maesen.
    (Zij is later getrouwd te Herten op 17 januari 1794 voor de kerk met Matthias Rosen, pachter, gedoopt te Swalmen op 2 april 1745, overleden te Roermond (Roer) op 12 maart 1800, zoon van Stephanus Rosen en Maria Meuters. (Hij was weduwnaar van Maria Elisabeth Meuren.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina