Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Theodorus Oosterbach, overleden te Neer op 28 september 1763.


Hij was gehuwd met
Maria Gertrud Geysen.
(Zij was later gehuwd met Jan Hubert Leenders.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, dagloonster, geboren te Neer rond 1732, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 22 mei 1807.
    Zij is getrouwd te Neer op 30 oktober 1765 voor de kerk met Hermanus Beijers, gedoopt te Neer op 20 december 1731, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 februari 1795, zoon van Lambertus Beijers en Cun Martens.
  • 2 : Petrus, gedoopt te Neer op 16 april 1746.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina