Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabetha Gommen.


Zij was gehuwd met
Gerardus Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Servatius, dagloner en landbouwer, geboren te Maasniel rond 1762, wonende te Neer, overleden aldaar op 8 december 1812.
    Hij is getrouwd te Neer op 1 februari 1798 voor de kerk met Joanna Henrix, gedoopt te Neer op 29 juli 1767, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 26 november 1842, dochter van Antonius Henderickx en Maria Stox.
    (Zij was later gehuwd met Everardus Roncken, akkerman, gedoopt te Neer op 26 augustus 1749, wonende te Neer gehucht Bergerstraet en te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 2 mei 1831, zoon van Gerardus Ronken en Leonora Verhaegh. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 13 augustus 1777 voor de kerk met Lucia Knoops, gedoopt te Neer op 10 juni 1746, wonende te Neer gehucht Bergerstraet, overleden te Neer op 24 februari 1814, dochter van Petrus Cnops en Gertrudis Huijssels.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina