Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Michiel Vullers, landbouwer, geboren te Roggel op 1 mei 1915, wonende aldaar, overleden te Horn op 12 januari 1976, begraven te Roggel, zoon van Hendrikus Theodorus Vullers en Anna Maria Gertrudis Metsemakers.


Hij is getrouwd te Roggel op 30 april 1948 met
Johanna Hubertina Rutjens, dienstbode, geboren te Roggel op 18 april 1918, wonende aldaar, overleden te Helden-Panningen op 3 maart 2012, begraven te Roggel op 7 maart 2012, dochter van Hendrikus Rutjens en Maria Gertrudis Petronella Scheenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina