Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Godefridus Gommans, wonende te Helden, overleden aldaar.


Hij was gehuwd met
Catharina Knippenberg, wonende te Helden, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanne, landbouwster, geboren te Helden rond 1752, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 22 oktober 1822.
    Zij is getrouwd te Neer op 5 oktober 1775 voor de kerk met Joannes Josephus Beurskens, dagloner, gedoopt te Haelen op 24 december 1746, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 1 november 1801, zoon van Jacobus Beurskens en Agnes Heldens.
  • 2 : Theodore, landbouwster, geboren te Helden rond 1754.
    Zij is getrouwd te Helden op 30 mei 1810 met Jean van Hoorn, landbouwer, geboren te Helden rond 1750, zoon van Henrij van Hoorn en Catharine Smits.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina