Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Matteija Gubbels, geboren te Roggel op 16 juli 1799, overleden te Baexem op 12 augustus 1864, dochter van Matthias Gubbels en Maria Mooren.


Zij is getrouwd te Baexem op 3 juli 1848 met
Peter Abrams, dienstknecht en timmerman, geboren te Grathem op 16 december 1794, wonende te Baexem, overleden aldaar op 20 november 1865, zoon van Cornelis Abrahams en Petronella Hoens.
(Hij is eerder getrouwd te Baexem op 15 januari 1820 met Joanna Driessen, akkerbouwster, gedoopt te Heythuysen op 14 april 1795, overleden te Baexem op 11 december 1842, dochter van Jacobus Driessen en Joanna Opheij.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina