Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Gubbels, landbouwster, gedoopt te Neer op 9 januari 1798, overleden aldaar op 23 november 1825, dochter van Joannes Gubbels en Maria Pijls.


Zij is getrouwd te Swalmen op 22 juni 1816 met
Petrus Bloemers, timmerman en dagloner, gedoopt te Swalmen op 26 januari 1792, overleden na 1847, zoon van Andries Bloemaerts en Eleonora Corsten.
(Hij is later getrouwd te Beegden op 21 februari 1827 met Barbara Verboeket, winkelierster, geboren te Beegden rond 1805, dochter van Wilhelmus Verboeket en Maria Rulckens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, akkermeid, geboren te Neer op 7 september 1820.
    Zij is getrouwd te Helden op 25 april 1854 met Petrus Joosten, akkerknecht en landbouwer, geboren te Helden op 6 september 1824, zoon van Mathijs Joosten en Helena Janssen.
  • 3 : Helena, geboren te Neer op 12 januari 1823.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina