Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabetha Peeters, gedoopt te Neer op 18 oktober 1748, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 4 oktober 1795, dochter van Theodorus Peters en Margarieta Spe.


Zij is getrouwd te Neer op 21 april 1774 voor de kerk (1) met
Matthias Reefs, geboren te Kessel, overleden te Neer op 16 november 1777, zoon van Caspar Reefs en Maria Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margareta, gedoopt te Neer op 3 december 1775, overleden aldaar op 21 januari 1777.

Zij is getrouwd te Neer op 30 oktober 1778 voor de kerk (2) met
Gerardus Jansen, kuiper, gedoopt te Neer op 13 november 1734, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 10 december 1815, zoon van Hendricus Jansen en Joanna Toulen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina