Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Delissen, landbouwer, geboren te Neer op 6 juli 1914, overleden te Roermond (Z) op 14 februari 1995, begraven te Neer op 18 februari 1995, zoon van Lodewijk Delissen en Mechtildis Bergs.


Hij is getrouwd te Neer op 11 mei 1942 met
Maria Aldegonda Janssen, geboren te Nederweert op 5 april 1916, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (b) op 9 april 2010, begraven te Neer op 14 april 2010, dochter van Gerardus Hubertus Johannes Janssen en Petronella Kusters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis Helena Antonetta, geboren te Neer op 30 januari 1947, wonende te Weert, overleden aldaar op 30 september 2009, gecremeerd op 5 oktober 2009.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina