Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Fijen, wonende te Helden, overleden aldaar.


Hij was gehuwd met
Margareta Suvers, wonende te Helden, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Helden op 14 januari 1764, wonende te Roggel en te Neer aan de Kapel, overleden te Neer op 16 februari 1837.
    Zij is getrouwd te Helden voor de kerk (1) met Arnoldus Wetemans, klompenmaker, geboren te Helden rond 1762, wonende te Roggel, overleden aldaar op 31 januari 1798, zoon van Arnoldus Wetemans en Catharina Baumen.
    Zij is getrouwd te Neer op 24 april 1805, getrouwd aldaar op 24 april 1805 voor de kerk (2) met Michael Mickers, wever, geboren te Gemert rond 1738, wonende te Neer aan de Kapel, overleden te Neer op 19 augustus 1820, zoon van Arnoldus Mickers en Gertrudis Willems.
    (Hij was weduwnaar van Maria Vermeulen, overleden te Neer. Hij is eerder getrouwd te Neer op 1 december 1781 voor de kerk met Petronella Hendericks, dagloonster, gedoopt te Neer op 2 mei 1739, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 oktober 1804, dochter van Joannes Hendrix en Peternella Teunissen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina