Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jacobus Timmermans, landbouwer, geboren te Kessel op 2 mei 1914, overleden te Venray (Z) op 4 februari 1995, begraven te Kessel, zoon van Johannes Timmermans en Lucia Petronella Verhart.


Hij is getrouwd te Neer op 13 april 1942 met
Johanna Catharina Hubertina Vestjens, dienstbode, geboren te Neer op 22 september 1915, overleden te Roermond op 23 maart 2008, begraven te Kessel op 28 maart 2008, dochter van Jozephus Hubertus Vestjens en Cornelia aan den Boom.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Lucia Maria, geboren te Kessel op 13 augustus 1951, overleden te Tegelen (Z) op 30 november 1974.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina