Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Matthias Eulers, overleden te Neer op 15 april 1758.


Hij is getrouwd te Neer op 11 november 1745 voor de kerk met
Jenneke Scepers, gedoopt te Neer op 14 december 1701, overleden aldaar op 8 april 1780, dochter van Joannes Scepers en Johanna Hacken.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 23 februari 1740 voor de kerk met Mattias Reinen, gedoopt te Neer op 9 juni 1698, overleden aldaar op 2 juni 1744, zoon van Jacobus Reiners en Catharina Stox.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina