Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Margaretha Maria Janssen, geboren te Neer op 20 juni 1913, overleden op 15 juli 2004, begraven te Neer op 20 juli 2004, dochter van Conrardus Hubertus Janssen en Gertrudis Hubertina Vaessen.


Zij is getrouwd te Neer op 27 oktober 1941 met
Johannes Antonius Joseph de Gier, handelsreiziger en vertegenwoordiger, geboren te 's-Hertogenbosch op 1 maart 1913, overleden te Roermond (Z) op 10 juli 1963, begraven te Neer op 13 juli 1963, zoon van Antonius Joannes de Gier en Maria Magdalena Margaretha Thijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina