Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jacobus Marie Teepen, landbouwkundig ingenieur en medewerker zuivelfabriek, geboren te Middelbeers op 22 december 1911, wonende aldaar, te Tilburg en te Neer Rijksweg, overleden te Neer op 3 januari 1993, zoon van Johannes Jacobus Franciscus Teepen en Maria Geertruida van Dijen.


Hij is getrouwd te Neer op 14 oktober 1941 (1) met
Margaretha Elisabeth Wulms, costuumnaaister, geboren te Altenessen (D) op 20 september 1910, wonende te Neer, overleden te Roermond op 3 juli 1979, dochter van Johannes Wulms en Maria Mathea Vestjens.

Hij is getrouwd te Jabeek op 22 juli 1980 (2) met zijn schoonzus
Maria Sophia Wülms, verpleegster, geboren te Altenessen (D) op 3 juni 1908, wonende te Neer en te Meijel, overleden te Baarlo (B) op 18 augustus 1999, gecremeerd te Blerick op 23 augustus 1999, dochter van Johannes Wulms en Maria Mathea Vestjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina