Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre Theodorus Joseph Janssen, metselaar en aannemer, geboren te Neer op 1 maart 1911, overleden aldaar op 11 april 1987, begraven aldaar op 15 april 1987, zoon van Conrardus Hubertus Janssen en Gertrudis Hubertina Vaessen.


Hij is getrouwd te Neer op 8 september 1941 met
Maria Petronella Geelen, costuumnaaister, geboren te Neer op 4 maart 1907, overleden te Venray (V) op 10 juni 1998, begraven te Neer op 13 juni 1998, dochter van Peter Jacobus Geelen en Jacoba van de Munchof.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 18 september 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina